Hotelli

Nuorekas ja uudistuva Hotelli Finn tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme tuntee kaupunkinsa ja on valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa heidän ongelmissaan ja kysymyksissään. Rauhallinen sijainti arvokkaan keskustakivitalon ylimmissä kerroksissa. Pienen perhehotellin asiakaskeskeinen palvelu. Perinteet vuodesta 1960.

Huoneet

Hotellissa on yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita. Yhteensä hotellissa on 35 huonetta. Huoneiden mukavuudet löytyvät tarkemmin luettavina varausvaiheessa.

Aamiaista on saatavilla viereisistä ravintoloista. Aamiaisbuffet tarjoillaan hotellin vierailijoille alennettuun hintaan ma-pe 7-10.30, la 8.30-10.30 ja su 9-10.30. Viikonloppuisin hotellimme vierestä löytyy myös useita muita aamiaista tarjoilevia ravintoloita.

Sijainti

Erinomaisen sijaintimme ansiosta kaikki kaupungin palvelut ovat vain minuuttien matkan päässä.

Muun muassa Stockmannin tavaratalo ja muut ostosmahdollisuudet, lukuisat ravintolat, kahvilat ja baarit sekä pääkaupungin kulttuuriaarteet, kuten museot, teatterit ja elokuvateatterit sijaitsevan aivan välittömässä läheisyydessämme.

Hinnat ja varaaminen

Hotellin hintataso on erittäin edullinen. Mikäli teillä on tarvetta pidempiaikaiselle asumiselle, ottakaa yhteyttä suoraan hotelliin.

Pystymme myös tekemään erilaisille ryhmille kokonaisvaltaisia paketteja ruokailuista ja hotelliasumisista, olkaa hyvä ja ottakaa suoraan hotelliin yhteyttä, teemme parhaamme täyttääksemme vaatimuksenne.

Klikkaa tästä jatkaaksesi tekemään varausta.

Voitte ottaa myös sähköpostitse yhteyttä. reservations@hotellifinn.fi

Remontti

Osa kiinteistöstä on remontissa helmikuun puoleenväliin 2017 asti. Kunnostustöitä tehdään arkisin 9-17 välillä. Tästä voi aiheutua asiakkaille pientä meluhaittaa tai muuta häiriötä. Melu- ja muut haitat pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä.

Remontin aikana vastaanottomme palvelee ma-la klo 8-22 ja su klo 10-21.