Hotelli

Nuorekas ja uudistuva Hotelli Finn tarjoaa vierailleen kohtuuhintaista ja laadukasta majoitusta aivan Helsingin ydinkeskustassa. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme tuntee kaupunkinsa ja on valmiina auttamaan asiakkaita kaikissa ongelmissa ja kysymyksissä. Keskeinen sijainti arvokkaan keskustakivitalon ylimmissä kerroksissa. Pienen perhehotellin asiakaskeskeinen palvelu. Perinteet vuodesta 1960.

Huoneet

Hotellissa on yhden, kahden, kolmen ja neljän hengen huoneita, joissa on kaikissa oma suihku ja wc. Yhteensä huoneita on 36 kappaletta. Huoneiden varustus ja mukavuudet löytyvät tarkemmin luettavina varausvaiheessa.

Sijainti

Erinomaisen sijaintimme ansiosta kaikki kaupungin palvelut ovat vain minuuttien matkan päässä.

Muun muassa Stockmannin tavaratalo ja muut ostosmahdollisuudet, lukuisat ravintolat, kahvilat ja baarit sekä pääkaupungin kulttuuriaarteet, kuten museot, teatterit ja elokuvateatterit sijaitsevan aivan välittömässä läheisyydessämme.

Hinnat ja varaaminen

Hotellin hintataso on erittäin edullinen. Mikäli teillä on tarvetta pidempiaikaiselle asumiselle, ottakaa yhteyttä suoraan hotelliin.

Klikkaa tästä jatkaaksesi tekemään varausta.

Voitte ottaa myös sähköpostitse yhteyttä. info@hotelfinn.com

Pysäköinti

Asiakkaamme saavat pysäköinnistä alennusta P-CityForum parkkihallista. Halliin on kolme sisäänajoa: Simonkatu 7, Jaakonkatu (kääntyminen Eteläiseltä ja Pohjoiselta Rautatiekadulta) ja Ruoholahdenkatu 3: Keskustan huoltotunneli, Lapinrinteen kulma

Päästäksenne mahdollisimman lähelle hotelliamme, sisällä parkkihallissa kannattaa ajaa joko C/D-tasolle tai G/H-tasolle, sekä mahdollisimman lähelle Kalevankadun jalankulkua, joka sijaitsee aivan hotellimme vieressä.

Pysäköinti maksu suoritetaan ulosajettaessa. Hotellin vastaanotosta voi ostaa 24h parkkilippuja hintaan 30€/kpl.

Lisätietoja P-Cityforumista